09-11-2016 19:31

Бесплатен пробен тест и бесплатна презентација за TOEFL и IELTS

Бесплатен пробен тест по TOEFL и IELTS!

Бесплатна презентација за TOEFL и IELTS!

Бесплатните пробни тестови ќе ги содржат деловите на: слушање, читање и пишување.

Бесплатните пробни тестови и презентации ќе ги спроведат проф. Стивен Харди од САД, и м-р Елена Пренџова.

Во склоп на пробните тестови, на пријавените ќе им биде дадена единствената можност за бесплатни консултации лично со професорот и професорката.

Распоред:

15 ноември 2016, вторник, 11.00-14.30 ч. – Презентација и спроведување на бесплатните пробни тестови.

16 ноември 2016, среда, 11.00 ч. – Консултации со професорот и професорката.

ПРИЈАВУВАЊЕ ДО 11 НОЕМВРИ (ПЕТОК)

Еден/а слушател/ка може да се пријави и за двата пробни теста.

 

Контакт:

м-р Елена Пренџова– 077 56 55 37

Тел. (02) 3075570

E-mail: contact@euba.edu.mk

Назад

Copyright © 2010 EvroBalkan